OFICIAL! S-a prelungit termenul de aplicare pentru microgranturi

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului din România a anunțat că termenul de aplicare pentru microgranturi al IMM-urilor, PFA-urilor, ONG-urilor și CMI-urilor se prelungește. Acestea vor putea lansa cererile până la 21 octombrie.

IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile pot aplica pentru microgranturile de 2.000 euro până pe 21 octombrie.
Etapa de înscriere în cadrul măsurii 1: “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit.
Noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00.
Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 - “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro.
Până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi. Totalul bugetului alocat programului este de 100 de milioane de euro.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri