INSPIRO revine cu cea de-a 12-a ediție, care se va desfășura pe 7 iulie, la Grădina Forest Face Convention Center din București. Sub conceptul “(extra)ordinary”, evenimentul Progresiv departe de excel-uri și aproape de oameni aduce în prim-plan poveștile celor care au ales să caute în interiorul lor resursele prin care să genereze o schimbare – a propriei persoane și implicit a universului din jurul lor.

Dacă în business calculele sunt clare, în economia vieții personale, ce riscuri ești dispus să îți asumi? Cum poți planta încă din copilărie semințele pentru o societate mai bună, cum scrii manifestul unui CEO atipic, de ce autenticitatea trebuie să fie în centrul ecuației de creștere în carieră sau care e importanța noii generații de CEO sunt doar câteva din întrebările la care vor răspunde speakeri de top în cadrul ediției din acest an la INSPIRO:

Paul Nuber, Investitor, Autor, Lector & ex-Chief Financial Officer Nestlé Rusia și Eurasia
Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova
Cornel Cărămizaru, Managing Director FrieslandCampina Iberia
Alexandra Rîștariu, Director General Mondelēz România
Mihai Voicu, General Manager Bergenbier SA
Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG
Corina Rîjniță, Senior Brand Manager Coca-Cola Germany
Mihaela Nabăr, Director Executiv World Vision România
Irina Stăncescu, Co-fondator & CEO Pain Plaisir
Ne bucurăm să vă oferim un discount special de 50 euro din valoarea biletului la evenimentul INSPIRO - (extra)ordinary, pe 7 iulie! Introdu codul INSPIRO22 în câmpul special de discount din formularul de înscriere și beneficiezi de reducerea acordată.

De ce să participi la INSPIRO - (extra)ordinary:

-> Content valoros și speakeri de top - Așa cum v-am obișnuit la fiecare eveniment Progresiv, speakerii care urcă pe scena INSPIRO vor împărtăși cu audiența insighturi interesante și relevante, utile atât pe plan profesional, cât și personal;
-> Networking - După doi ani de evenimente online și hibrid, ne revedem exclusiv în format fizic. Veți avea astfel posibilitatea de a socializa cu profesioniști și specialiști din industria de retail & FMCG, dar și din domenii conexe, într-un mediu relaxat și plăcut;
-> Reduceri și bilete la evenimentele Progresiv - Pentru că din toamnă reîncepem în forță sezonul conferințelor, la INSPIRO vom oferi coduri de discount participanților interesați de Interactiv, Trade Round Table și Progresiv HUB.

Mai multe detalii despre INSPIRO - (extra)ordinary găsiți AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri