OMV Petrom, producător local de petrol şi gaze, a redus cu 50 de bani prețurile tuturor sortimentelor de benzină și motorină din stațiile de alimentare Petrom și OMV din Romania. Beneficiari sunt clienții finali, persoane fizice si juridice, care achiziționează carburanții pentru consumul propriu. Reducerea a fost introdusă începând cu 1 iulie, ora 00:00, pentru o perioadă de trei luni. Pentru un plin de 50 de litri, șoferii vor plăti mai puțin cu 25 de lei.

OMV Petrom anunță că se conformează voluntar măsurilor adoptate de Guvern pentru reducerea preturilor carburanților, anunță compania printr-un comunicat de presă.

Reducerea va fi afișată pe totemuri, la intrarea în stațiile de alimentare OMV și Petrom, și va fi reflectată pe bonul fiscal. La pompă, afișajul electronic va indica prețul carburanților fără reducerea de 50 de bani.

Reamintim că în ultima zi a lunii iunie, Guvernul a adoptat compensarea cu 50 de bani a caburanților. Actul normativ a intrat în vigoare în noapte de 30 iunie spre 1 iulie. Compensarea de 50 de bani a carburanților se va face în următorul mod:

  • 25 de bani sunt suportați de bugetul de stat,
  • 25 de bani sunt suportați, VOLUNTAR, de lanțurile de benzinării.

Sursa foto: OMV Petrom

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri