Suma totală verificată de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie şi transmisă spre decontare în conformitate cu OUG 27/2022 a depăşit 6,2 miliarde lei, potrivit unui comunicat al ANRE, citat de Agerpres.

Un număr de 83 de companii au depus 729 de solicitări, din care aprobate 177 pentru clienţii casnici şi 277 pentru cei noncasnici. Suma trimisă pentru decontare către Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS), pentru consumatorii casnici, este 2,4 miliarde de lei, iar către Ministerul Energiei, pentru consumatorii noncasnici, de 3,7 miliarde de lei.

Suma totală transmisă spre decontare în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 a crescut cu 925,3 milioane lei faţă de suma din informarea de presă din data de 10 noiembrie 2022 (peste 5,3 miliarde lei).

ANRE menţionează că a finalizat platforma informatică privind decontarea sumelor aferente schemei de sprijin conform OUG 119/2022, iar operatorii pot încărca datele şi documentele justificative în vederea verificării acestora cu maximă operativitate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri