Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 58 de noi contracte finanţate prin componentele C5 - Valul Renovării şi C10 - Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de MDLPA, contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 44 de unităţi administrativ-teritoriale şi minister şi au o valoare totală de 442.467.368,47 de lei.

Astfel, prin Valul Renovării, au fost semnate 28 de contracte, în valoare de 222.246.093,12 lei, depuse de 14 autorităţi locale, pentru reabilitarea şi creşterea eficienţei energetice a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale şi a unor clădiri publice.

Prin Fondul Local, au fost semnate 30 de contracte, în valoare de 220.221.275,35 lei, pe care autorităţile locale din 30 de unităţi administrativ-teritoriale le-au depus în vederea construirii de locuinţe nZEB plus pentru tineri şi locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ, precum şi pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea de puncte de reîncărcare pentru vehiculele electrice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.560 contracte de finanţare, în valoare totală de 13.528.974.870,77 de lei, se mai arată în comunicatul citat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri