3 Iulie 2007

IMM-urile pot lua maximum 200.000 euro pentru proiecte de gestionare a deseurilor

Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) care vor sa dezvolte activitati de gestionare a deseurilor vor putea sa acceseze intre 50.000 si 200.000 euro, pe proiect, aportul propriu fiind de cel putin 50%, in numerar, a informat luni Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL).

MDLPL lanseaza o licitatie deschisa pentru proiectul "Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului privat in domeniul gestionarii deseurilor", ce urmeaza a fi implementat in cadrul Programului Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala.

Bugetul disponibil pentru aceasta licitatie este 8,66 milioane euro, din care 6,50 milioane euro din fonduri Phare si 2,16 milioane euro co-finantare de la bugetul de stat. Suma disponibila pentru fiecare regiune este de 1,08 milioane euro, din care 0,81 milioane euro din fonduri Phare si 0,27 milioane euro de la bugetul de stat. Finantarea proiectelor este nerambursabila.

Ghidul Solicitantului este disponibil pentru consultare pe pagina de internet a ninisterului si la sediul fiecarei Agentii pentru Dezvoltare Regionala. Termenul limita de depunere a cererilor de finantare este 7 Septembrie, ora 16:00 si vor fi depuse la sediul ADR, din regiunea unde acestea urmeaza sa fie implementate.



Citeste si