Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri (MIMMCMA) organizeza in luna august licitatii pentru atribuirea unor contracte de consultanta in valoare de 17,42 milioane lei fara TVA.

Astfel, potrivit anunturilor, publicate pe e-licitatie.ro, MIMMCMA organizeza o licitatie pentru atribuirea unui contract pentru simplificarea procedurilor administrative pentru IMM prin introducerea de birouri unice "one stop shop" in valoare de 3,9 milioane lei, fara TVA, iar termenul de finalizare al acestuia este de 12 luni, incepand de la data atribuirii.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 august 2009.

De asemenea, pentru achizitionarea unor servicii de consultanta pentru elaborarea Strategiei guvernamentale pentru imbunatatirea si dezvoltarea mediului de afaceri, institutia ofera 2,9 milioane lei, fara TVA, iar durata contractului este de sase luni de la data atribuirii.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 31 august.

Pentru contractul de prestari servicii pentru evaluarea barierelor administrative de natura legislativa cu care se confrunta mediul de afaceri si constituirea unui sistem durabil pentru monitorizare si evaluare ulterioara, MIMMCMA ofera 2,9 milioane lei, fara TVA.
Contractul se desfasoara pe o perioada 12 luni incepand de la data atribuirii, iar termenul limita este 28 august.

Valoarea estimata pentru contractul de servicii pentru elaborarea Strategiei guvernamentale pentru dezvoltarea sectorului IMM, in perioada 2009 - 2013, este de 3,21 milioane lei, fara TVA, si se intinde pe o perioada de sase luni de la data atribuirii. Termenul limita este stabilit pentru 26 august.

Pentru achizitionarea unor servicii de consultanta pentru intarirea capacitatii institutionale de management a reformei privind imbunatatirea mediului de afaceri din Romania, ministerul IMM-urilor ofera 4,36 milioane lei fara TVA.

Data limita pentru depunerea ofertelor de catre firmele interesate este 25 august, iar contractul se va desfasura pe o perioada de 12 luni incepand de la data atribuirii contractului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »



Citeste si
Maternitatea Giulesti: contracte de 80.000 lei din tata-n fiu