Asociatia Brokerilor va acorda, pana in septembrie 2012, consultanta juridica si antreprenoriala caselor de brokeraj si institutiilor de credit care activeaza in piata de capital romaneasca.
Avocatii Asociatiei pun la dispozitie rapoarte de consiliere juridica, in urma solicitarilor primite la adresa www.perfectionare-piatadecapital.ro.

“Pana in prezent au fost intocmite peste 130 de rapoarte pe diverse teme. Cele mai multe solicitari de elaborare de rapoarte au vizat subiecte privind interpretarea si propunerea de modificari in cadrul unor proiecte de regulamente, instructiuni si dispuneri de masuri ale CNVM”, se mentioneaza intr-un comunicat al Asociatiei.

Oficialii institutiei spun ca o tema importanta a constituit-o si proiectul de Instructiune al CNVM, de restructurare a pietei Rasdaq si a pietei valorilor mobiliare necotate, care genereaza efecte importante asupra fondurilor de investitii.

Pana acum, brokerii au cerut clarificari si in ceea ce priveste interpretarea si modificarea Codului Fiscal.

Programul face parte din proiectul “Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare”, desfasurat de Asociatia Brokerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri