Universitatea ”Ovidius” din Constanța, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și Universitatea de Vest din Timișoara nu vor mai desfășura cursuri ”față în față” în incintele facultăților, ci vor trece la cursurile online până pe 22 martie.

Universitatea Ovidius din Constanța arată într-un comunicat de presă că a dispus limitarea temporară, în perioada 11 -22 marite , a activităților didactice față în față. Studenții de la programele cu frecvență vor utiliza platforma de E-learning a universității, platformă pe care le vor fi transmise materialelor didactice în format electronic și prin care vor păstra dialogul cu profesorii.

De asemenea Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu a decis, miercuri, suspendarea cursurilor până pe 22 martie. Rectorul Sorin Radu a spus că ”se vor suspenda activităţile didactice 'face to face' în perioada 12-22 Martie", potrivit Agerpres.

Tot online, se vor desfășura și cursurile Universității de Vest din Timișoara. Un comunicat al insituției arată că în perioada 11-22 martie activitățile didactice se vor desfășura online, iar conferințele programate în această perioadă vor fi reprogramate. În această perioadă spațiile din universitate vor fi igienizate.

Consiliul Național al Rectorilor a recomandat marți ca toate universitățile să-și suspende cursurile”față în față”, după ce mai mulți rectori ezitau să închidă universitățile.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație »Citește și
Vești pentru elevii de clasa a 8-a: calendarul admiterii la liceu a fost aprobat
Setari Cookie-uri