Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a anunţat că de vineri va începe distribuţia măştilor de protecţie sanitară către inspectoratele şcolare, urmând ca acestea să fie transmise unităţilor de învăţământ preuniversitar.

În debutul şedinţei de guvern, premierul Ludovic Orban a întrebat care este stadiul achiziţiei măştilor.

"Stăm bine. La momentul acesta, s-au încheiat contractele pentru achiziţia acestora. De mâine începe distribuţia către inspectoratele şcolare, urmând ca acestea să ducă în unităţile de învăţământ preuniversitar măştile necesare", a spus Monica Anisie, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban a cerut miercuri ca, până pe 1 iunie, măştile de protecţie sanitară să ajungă în şcoli, în condiţiile în care cursurile de pregătire pentru examenele naţionale încep pe 2 iunie.

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a precizat că procedurile de achiziţie sunt în plină desfăşurare.

"Suntem în plină desfăşurare a procedurii de achiziţie pentru măşti, în aşa fel încât pe data de 2, atunci când elevii revin la şcoală pentru cursurile de pregătire, să aibă măştile necesare în fiecare unitate de învăţământ", a afirmat Anisie.

Sursa foto: David Tadevosian / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri