Cursurile unei clase a XII-a de la Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" se vor desfăşura online ca urmare a testării pozitive la SARS-CoV-2 a unuia dintre elevi, a anunţat miercuri seară Primăria Sectorului 4.

"Primăria Sectorului 4, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a dispus în această după-amiază mutarea în sistem online a activităţilor de învăţare în cazul elevilor unei clase a XII-a dintre cele ale Colegiului Naţional "Gheorghe Şincai", ca urmare a testării pozitive la SARS-COV-2 a unuia dintre cursanţi", se arată într-un comunicat citate de Agerpres, al administraţiei locale.

Sala de curs a fost dezinfectată, urmând ca întregul spaţiu al unităţii de învăţământ să fie supus aceluiaşi gen de activităţi la finalul acestei săptămâni, precizează primăria.

De asemenea, conform sursei citate, în Sectorul 4 au fost dispuse, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi Primăria Municipiului Bucureşti, măsuri de carantinare instituţionalizată în cazul a 34 de muncitori străini care lucrau într-un şantier aparţinând unei societăţi comerciale, ca urmare a faptului că trei dintre colegii acestora au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri