După ce absolvenții de clasa a XII-a au susținut luni și marți probele la limba romana și respectiv matematic/istorie, Examenul de Bacalaureat continuă miercuri, 30 iunie cu proba la informatică, pentru elevii de la profilul real. Iată ce subiecte au trebuit să rezolve în cele trei ore de examen.

Bacalaureat 2021. Subiecte primite de elevi la Informatică

subiecte informatica bacalaureat 2021

subiecte informatica bacalaureat 2021

Sursa foto: edupedu.ro

Bacalaureat 2021 - Rezultate finale. Când vor fi afișate

  • 5 iulie 2021 - Afișarea rezultatelor la probele scrise, până la ora 12:00
  • 5 iulie 2021 – (orele 12:00 – 18:00)– Depunerea contestațiilor
  • 6 – 9 iulie 2021 Rezolvarea contestațiilor
  • 9 iulie 2021 Afișarea rezultatelor finale

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri