Ministerul Educației și Cerecetării a publicat un barem greșit la matematică, la examenul de Bacalaureat 2022, pentru sesiunea din vară. Este vorba despre o greșeală la baremul de corectare pentru un exercițiu care a fost inclus în examenul de Bacalaureat (proba matematică), susținut de elevii de la profilul pedagogic.

O profesoară de matematică a fost cea care a observat că baremul a fost postat greșit de Ministerul Educației. Concret, este vorba despre o greșeală la exercițiul al doilea, de la subiectul I. Astfel, a = 6, nu cu 2, așa cum apare în barem, scrie HotNews.

Iată cum arată baremul publicat inițial de Ministerul Educației.

Sursa foto: subiecte.edu.ro

Bacalaurat 2022. Calendar probe scrise

Probele scrise din cadrul sesiunii iunie-iulie 2022 a examenului național de Bacalaureat 2022 au început luni, 20 iunie, cu examenul la Limba şi literatura română, fiind organizate în 475 de centre. Potrivit datelor transmise de comisiile județene/comisia ISMB de organizare a examenului de bacalaureat, 117.219 candidați (toate promoțiile) sunt așteptați să participe la prima probă (Limba şi literatura română). Există candidați din promoțiile anterioare care susțin doar una sau două probe, celelalte fiind promovate și recunoscute în sesiunile precedente.

Marți, 21 iunie, a fost programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie) iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri