Eduson este o platformă de educație medicală care oferă celor interesați, posibilitatea de a fi la curent cu toate actualitățile din lumea medicală, datorită webinariilor și evenimentelor organizate de cei mai buni medici și profesioniști.

Platforma oferă, de asemenea, o curriculă specială pentru rezidenți astfel încât să îi ajute în procesul de învățare al ecografiei care conține peste 60 de ore.

Cum a apărut Eduson Junior?

Prima platformă de educație online în ultrasonografie din țara noastră, Eduson adună laolaltă medici profesioniști renumiți pentru a ține cursuri, prelegeri sau studii de caz în acest domeniu al medicinei. Cu acest gând impreună cu lectori de prestigiu Eduson a dezvoltat curricula Eduson Junior pentru ca și rezidenții și studenții să poată învăța de la cei mai buni.

Și nu este nevoie de deplasări sau participări la evenimente situate în alte orașe, căci totul este posibil la doar un click distanță.

Până în acest moment, aproximativ 400 de rezidenți sunt înscriși în programul Eduson Junior pe https://www.edusontv.net/pages/junior și beneficiază de o curriculă specială pentru a învăța ecografie. Toți au acces la cea mai mare bibliotecă cu conținut video pentru medici din țara noastră. Iar rezidenții din România beneficiază de un abonament cu un cost de doar 10 lei/ lună.

Ce beneficii aduce Eduson Junior rezidenților?

Eduson Junior este bazat pe curricule de rezidențiat aprobate de Ministerul Sănătății și pe experiența lectorilor și reprezintă un material educațional, util în învățarea ultrasonografiei. În acest fel, tinerii profesioniști au posibilitatea de a înțelege acest tip de investigație și de a aprofunda noțiunile de ecografie, prin participarea ulterioară la webinarii și workshop-uri.
Pentru rezidenți și studenți din centrele universitate partenere accesul la toate materialele este gratuit, astfel încât informații practice și utile sunt puse la dispoziția lor în două moduri: ca și materiale care conțin noțiuni generale de ultrasonografie și prelegeri care se axează pe aplicațiile ultrasonografiei pe organe și sisteme.

Platforma acoperă o gamă largă de subiecte, ceea ce oferă rezidenților acces la educație oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv, datorită aplicației mobile care are o interfață intuitivă și ușor de utilizat. În acest fel, profesioniștilor din domeniul sănătății li se permite să-și aprofundeze cunoștințele într-un mod personalizat.

Curicula Eduson Junior nu substituie cursurile de ecografie necesare pentru obținerea competenței, ci a fost creat de către Eduson pentru a-i ajuta pe cei interesați să aprofundeze noțiunile de ecografie și să le trezească interesul pentru această zonă a medicinei.

Ca rezident din alt centru universitar, tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un email la adresa office@edusontv.net cu dovada statutului de rezident și vei primi acces la curriculă pentru 10 lei/lună.

Ce alte tipuri de abonamente sunt disponibile pe platforma Eduson?

Dacă ești interesat de tot ceea ce oferă platforma, pe lângă opțiunea pentru rezidenți, a cărei valoare a fost menționată mai sus, există și alte două abonamente, mult mai complete în ceea ce privește conținutul oferit. Astfel, se poate alege:

  • Eduson Basic – acest abonament costă 200 lei/ lună și oferă acces la toate webinariile înregistrate care au avut loc și acces la Eduson Community
  • Eduson Premium – abonamentul costă 300 lei/ lună și oferă acces la toate webinariile înregistrate și cele în premieră, acces la Eduson Community și la conferințele sau workshop-urile organizate de Eduson, discuții și interviuri cu lectorii și multe altele. În plus, participarea la lansarea evenimentelor vor garanta obținerea a peste 80 EMC anual.

Platforma educațională Eduson dedicată comunității medicale, pune la dispoziția, medicilor, rezidenților, studenților sau personalului medical interesat, o colecție de materiale educaționale și resurse care susțin formarea medicală continuă, contribuind la îmbunătățirea calificărilor profesionale.

Sursa foto: Eduson

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri