28 Iulie 2011

Piraeus Bank lanseaza un depozit cu dobanzi de 7,5% la lei



Grecii de la Piraeus Bank Romania au lansat un produs de economisire pe o perioada de 5 luni pentru a marca parteneriatul incheiat intre banca si Comiteteul Olimpic si Sportiv Roman la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Solutia de economisire, denumita "Depozitul Olimpic", va fi disponibila in sucursalele Piraeus Bank Romania incepand cu 1 august. Depozitul poate fi constituit in lei sau euro, pe o perioada de 5 luni.

In cazul prelungirii depozitului, beneficiarul poate suplimenta suma de constituire fara ca banca sa impuna restrictii cu privire la cuantumul acesteia. Bonificatia aferenta Depozitului Olimpic se ridica la 7,5% pentru lei si 4% pentru euro, este fixa pe parcursul tuturor celor 5 luni si se poate capitaliza sau plati la scadenta.

Suma minima necesara constituirii depozitului este de 1.000 lei sau 250 euro. Banca nu percepe comision de retragere numerar in ziua ajungerii la maturitate a depozitului.

Piraeus Bank are pe plan local o retea teritoriala formata din 187 de sucursale si un portofoliu de peste 300.000 de clienti.



Citeste si