9 Februarie 2006

Raiffeisen Bank intra pe sectorul imobiliar prin credite acordate IMM-urilor

Raiffeisen Bank a lansat creditul imobiliar pentru IMM-uri destinat achizitiei, renovarii, extinderii sau reconstructiei de imobile utilizate in activitatea de baza.Imprumutul se acorda in lei, euro sau dolari, pe o perioada de maxim 10 ani, iar suma maxima este de 1,5 milioane de euro. Solicitantul poate beneficia de o perioada de gratie de 6 luni, in cazul finantarii lucrarilor de extindere a constructiei.

“Raiffeisen Bank isi completeaza oferta de creditare, punând la dispozitia intreprinderilor mici si mijlocii un nou produs menit sa le sprijine in dezvoltarea lor. Pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca acest produs este accesibil si va raspunde asteptarilor IMM-urilor”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste 120.000 clienti IMM, iar volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 75% la mijlocul anului 2005 (fata de 30 iunie 2004) si depozitele au crescut cu peste 80%, in aceeasi perioada. Raiffeisen Bank are o echipa foarte bine pegatita care se ocupa de segmentul IMM, oferind produse si servicii de calitate acestor clienti in toate unitatile sale din tara.



Citeste si