Recuperarea TVA-ului se poate realiza pentru o gama variata de cheltuieli, precum cele referitoare la participarea la targuri si conferinte, mesele la restaurant, cazare si protocol, transport, combustibil si servicii conexe, costuri publicitare/ materiale promotionale.

Peste 75% dintre companii nu isi recupereaza TVA-ul din cauza lipsei de informare, a dificultatii procedurii sau a lipsei de expertiza in legislatia fiscala internationala. Prin parteneriatul cu BRD-Groupe Societe Generale, Taxback.com doreste sa asiste societatile cu activitate externa in vederea fluidizarii fluxului de numerar si a reducerii costurilor cu deplasarile externe”, a spus Silvana Dobos, Business Development Manager in cadrul Taxback.com.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

La sfarsitul lunii septembrie 2011, BRD avea aproape 2,4 milioane de clienti, peste 80.000 de carduri business valide si opera o retea de peste 930 de unitati.