Volksbank majoreaza la 4% dobanda la planul de economii in euro

Volksbank Romania a majorat de la 1 decembrie rata de dobanda la planul de economii in euro cu 0,5 puncte procentuale, pana la un nivel de 4% pe an.

Totodata, si pentru depozitele Platinum Extra in euro cu scadenta la 12 luni, dobanda este tot de 4% pe an.

“Am decis majorarea dobanzii pentru a creste atractivitatea planului de economii. In prezent, un nivel de 4% pe an al dobanzilor la euro pozitioneaza Volksbank Romania printre bancile care ofera cele mai ridicate castiguri la euro, fara a iesi insa din tiparele pietei”, a declarat Marius Istrati, seful Departamentului Dezvoltare Produse de Retail din Volksbank Romania.

Planul de economii a fost lansat de Volksbank in octombrie 2011, fiind un depozit care permite alimentarea pe tot parcursul derularii contractului.

Pe langa castigurile din dobanzi, dupa cel de-al doilea an, banca ofera bonusuri intre 7,5% si 15% din dobanzile anuale, in functie de maturitatea sumelor economisite. Planul de economii poate avea un termen de maximum 5 ani.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Banca este controlata de un grup de patru banci europene - Österreichische Volksbanken-AG - Austria, BCPE - Franta, DZ Bank si WGZ Bank din Germania. Din octombrie 2011, cei patru actionari exercita un control comun asupra bancii prin intermediul vehiculului VBI Beteiligungs GmbH.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
XTB: Cursul Euro/RON ar putea să depășească pragul 4,94
Setari Cookie-uri