Evry s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in Africa de Sud in anul 1987, unde a condus biroul din Swaziland timp de opt ani, inainte de a veni in Romania in 2006.

Incepand din 2006, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de audit al Ernst & Young Romania timp de patru ani.

Martin Evry este specializat in auditul companiilor internationale si locale de diverse dimensiuni si din industrii variate, dar in special din domenii precum productie industriala, bunuri de larg consum, retail si constructii.

Citeste si:

De asemenea, in 1986, el a devenit membru al Institutului Contabililor Autorizati din Marea Britanie si Tara Galilor, iar in Romania este membru al Camerei Auditorilor Financiari (CAFR).

„Sunt incantat sa revin in Ernst & Young Romania si sa continui proiectele dezvoltate aici impreuna cu colegii mei. Am finalizat cu succes misiunea mea din Serbia si ma bucur sa ma intorc in Bucuresti, cu idei noi si obiective extinse pentru perioada urmatoare”, a declarat Martin Evry.

Martin se va axa pe coordonarea proiectelor complexe de audit pe care Ernst & Young Romania le va derula pentru companii de mari dimensiuni si va conduce echipe integrate.