Nivelul reducerii acordate la polita RCA se stabileste in functie de mai multe criterii: zona in care este condus autoturismul, varsta asiguratului, daca este parinte cu copil minor etc. Asiguratii Casco beneficiaza de reparatii fara aplicarea fransizei (in cazul in care valoarea daunelor depaseste suma de 500 de euro) sau cu fransiza diminuata cu 50% (in cazul in care valoarea reparatiilor este mai mica de 500 de euro). Totodata, posesorii de autoturisme care au deja polite CASCO si RCA achizitionate de la Generali, vor beneficia si de valabilitate extinsa a politei CASCO in toata Europa, pe perioada in care cele doua asigurari se suprapun.

In plus, acestia vor putea primi asistenta rutiera extinsa in Romania, precum si in strainatate, in intervalul in care asigurarea CASCO este valabila si in afara teritoriului Romaniei.

Asigurarea CITROËN CASCO de la Generali acopera o paleta larga de riscuri, respectiv avarii accidentale cauzate de ciocniri, loviri, furtul total sau partial al autovehiculului, incendii, trasnete, explozii, evenimente naturale, acte de vandalism si evenimente socio-politice, precum si pierderea sau furtul cheilor autoturismului

Citeste si:

Oferta este valabila atat pentru clientii care achizitioneaza un autoturism nou marca Citroen, cat si pentru posesorii de autovehicule Citroen cu vechime de maxim 10 ani. Proprietarii de Citroen vor beneficia de aceste reduceri la dealerii marca Citroen, service-urile de reprezentanta Citroen si in agentiile Generali Asigurari.