Garanti Bank: Platile pe internet cu cardurile de credit au crescut cu 40% in 2011

Garanti Bank, subsidiara locala a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, a inregistrat in 2011 o valoarea a platilor pe internet cu cardurile de credit (Bonus Card) de peste 4,5 milioane euro, cu 40% mai mult decat in anul anterior.

Totodata, Garanti Bank a lansat o campanie de achitare a taxelor, impozitelor si cumparaturilor online in trei rate fara dobanda pentru toti posesorii de Bonus Card.

Astfel, in perioada 12 ianuarie – 31 martie 2012, platile efectuate cu Bonus Card pentru achitarea taxelor si impozitelor vor fi impartite automat in trei rate fara dobanda, indiferent de modalitatea de plata aleasa - la ghiseu - prin orice terminal POS de la administratiile financiare - sau prin plata online.

Aceeasi facilitate de plata in trei rate fara dobanda se aplica si tuturor cumparaturilor facute online (atat pe site-urile din Romania, cat si pe cele din strainatate) pana la 31 martie 2012.

Prezenta pe piata din Romania din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, de peste 230.000. Banca detine o retea de 78 de agentii, 193 bancomate si peste 7.300 de terminale POS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri