2 Martie 2006

Raiffeisen lanseaza compania de brokeraj pentru asigurari

Grupul Raiffeisen lanseaza compania de brokeraj pentru asigurari Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare pentru clientii corporativi si persoane juridice, informeaza un comunicat al companiei primit la redactie.

“In prima faza vom asista orice entitate din grupul Raiffeisen care va avea nevoie de servicii de brokeraj in asigurari-reasigurari, iar in viitorul apropiat ne vom extinde serviciile si pentru companii din afara grupului Raiffeisen”, a spus Iulia Osman director executiv la Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.

Noua companie va oferi servicii care vor include toate tipurile de asigurari, colaborind cu cele mai importante societati de asigurare–reasigurare prezente pe piata româneasca.

Grupul Raiffeisen isi extinde continuu activitatile pe care le desfasoara in România, având infiintate pâna in prezent: societate de brokeraj pe piata de capital-Raiffeisen Capital&Investment, societate de leasing-Raiffeisen Leasing, o banca de creditare-economisire-Raiffeisen Banca pentru Locuinte. |n curind va incepe sa functioneze o societate pentru administrare de active – Raiffeisen Asset Management.



Citeste si