Volksbank Romania a lansat un serviciu de informare prin SMS a clientilor persoane fizice si juridice, acestia fiind notificati de fiecare data cand apar rulaje pe conturi sau se efectueaza tranzactii cu cardul.
„Noul serviciu ofera mai mult control asupra bugetelor clientilor si creste gradul de securitate, in special pe carduri”, a declarat Marius Istrati, seful departamentului retail product development din cadrul Volksbank Romania.

In urmatoarele doua luni, clientii persoane fizice care contracteaza serviciul Info SMS vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului lunar de administrare pentru Contul Gold.

Totodata, clientii noi persoane juridice, dar si cei existenti care opteaza pentru Info SMS beneficiaza de o reducere de 50% a comisionului de emitere a cardului Visa Business precum si de comision zero la deschiderea conturilor curente in lei sau in valuta.

Prin serviciul Info SMS Card, clientii Volksbank Romania vor primi un mesaj pe telefonul mobil la fiecare tranzactie efectuata cu cardul (retrageri de numerar sau plati la comercianti) si vor fi informati cu privire la noul sold al contului.

Costul serviciului este de 5 lei lunar, pentru fiecare card detinut de persoane fizice, respectiv de 10 lei in cazul persoanelor juridice.

Clientii pot folosi si serviciul complementar Info SMS Cont, prin care vor primi alerte pentru incasari, plati de ordine de plata, virarea dobanzilor, plata comisioanelor si orice alte tranzactii care nu implica utilizarea cardului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri