„Noul serviciu ofera mai mult control asupra bugetelor clientilor si creste gradul de securitate, in special pe carduri”, a declarat Marius Istrati, seful departamentului retail product development din cadrul Volksbank Romania.

In urmatoarele doua luni, clientii persoane fizice care contracteaza serviciul Info SMS vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului lunar de administrare pentru Contul Gold.

Totodata, clientii noi persoane juridice, dar si cei existenti care opteaza pentru Info SMS beneficiaza de o reducere de 50% a comisionului de emitere a cardului Visa Business precum si de comision zero la deschiderea conturilor curente in lei sau in valuta.

Citeste si:

Prin serviciul Info SMS Card, clientii Volksbank Romania vor primi un mesaj pe telefonul mobil la fiecare tranzactie efectuata cu cardul (retrageri de numerar sau plati la comercianti) si vor fi informati cu privire la noul sold al contului.

Costul serviciului este de 5 lei lunar, pentru fiecare card detinut de persoane fizice, respectiv de 10 lei in cazul persoanelor juridice.

Clientii pot folosi si serviciul complementar Info SMS Cont, prin care vor primi alerte pentru incasari, plati de ordine de plata, virarea dobanzilor, plata comisioanelor si orice alte tranzactii care nu implica utilizarea cardului.