Banca a anuntat ca pentru aceste numiri au fost initiate demersurile necesare autorizarii de catre Banca Nationala a Romaniei.

Aurelia Cionga detine functia de vicepresedinte in cadrul RBL din decembrie 2009, iar din iunie 2011 a preluat interimar, conducerea bancii.

Anterior, in perioada 2001-2009 a fost secretarul general al Raiffeisen Bank, coordonand relatia cu investitorii si autoritatile de reglementare ca si portofoliul de investitii al bancii in alte companii. Intre 2008 si 2009, Aurelia Cionga a coordonat achizitia HVB Banca pentru Locuinte si fuziunea prin absorbtie a acesteia de catre RBL. Ulterior, ea a condus procesul de integrare operationala, inclusiv migrarea IT intre cele doua banci.

Stelian Stanga (foto stanga) are o experienta de 21 de ani in domeniul bancar, experienta dobandita in aceeasi banca. In perioada 1991-2001 a lucrat in Banca Agricola, iar odata cu privatizarea acesteia, si-a continuat activitatea in Raiffeisen Bank, avand un rol important in dezvoltarea portofoliului de produse retail.

Citeste si:

Stanga a ocupat in divizia de retail a bancii pozitii precum director management si dezvoltare produse, director proiecte speciale de retail, director bancassurance pana la cea din prezent, director dezvoltarea activitatii de retail.

Echipa de conducere a RBL este intregita de Marius Solescu, ce detine functia de vicepresedinte distributie din decembrie 2009.