Emporiki Bank, parte a grupului francez Credit Agricole, a lansat, atat pentru depozitele standard, cat si pentru cele de acumulare si progresive, posibilitatea clientilor persoane fizice si juridice de a economisi pe o perioada de 18 si 24 de luni.

Depozitele se pot constitui in lei sau euro, iar suma minima necesara este de 500 lei/euro.

Astfel, la depozitele in lei pentru persoanele fizice, dobanda este de 6,35% pentru termenul de 18 luni si de 6,4% pentru scadenda de 24 luni. La economiile in euro, banca ofera un randament de 3,4% la termenul de 18 luni si de 3,5% pentru scadenta de 24 de luni.

Depozitele nu presupun comisioane de constituire si de retragere la data maturitatii, clientii avand de asemenea posibilitatea prelungirii automate si / sau a capitalizarii dobanzii.

Emporiki Bank Romania intentioneaza sa-si schimbe imaginea de banca greceasca cu cea frantuzeasca, intrucat, din cauza crizei din Grecia, perceptia clientilor asupra institutiilor de credit elene a avut de suferit.

Institutia financiara functioneaza pe piata bancara locala din 1996, iar in prezent are o retea de 29 de sucursale.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si