In perioada mentionata, asigurarile auto si property au insumat 94,75% din afacerile companiei.

Astfel, portofoliul Safety Broker a fost alcatuit in proportie de 54,36% din asigurari RCA, 25,28% - asigurari auto CASCO, 15,11% - asigurari de incendiu si calamitati naturale, respectiv 3,58% - asigurari de daune la proprietati.

Un leu din fiecare polita incheiata la Safety ajunge la SMURD

Safety Broker de Asigurare si Fundatia pentru S.M.U.R.D. au lansat recent campania „Impreuna salvam vieti”. Campania se va desfasura in perioada 1 aprilie 2012 – 31 martie 2013.

Citeste si:

Ca urmare, un leu din fiecare polita de asigurare incheiata la Safety Broker va merge in conturile Fundatiei pentru S.M.U.R.D. Plata sumelor acumulate in urma acestei campanii se va face trimestrial, in cadrul conferintelor de presa organizate de Safety Broker, cu sprijinul societatii Mistraz Consultanta. Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2006.

Safety Broker, companie lansata in urma cu sapte pe piata de brokeraj in asigurari, s-a situat, la sfarsitul anului 2011, in top 5 companii de profil, la nivel national.

Companie independenta cu un capital integral romanesc, Safety Broker si-a extins activitatea la nivel national printr-un propriu concept de franciza de retail in asigurari.