Compania s-a clasat astfel pe locul 2 in topul companiilor de leasing din sistemul bancar, cu o cota de piata de 11%, conform datelor Asociatiei Societatilor Financiare din Romania.

Rezultatele financiare au continuat sa se imbunatateasca in 2011, comparativ cu anii 2009 si 2010, Raiffeisen Leasing obtinand un profit net de 1,4 milioane euro (IFRS), profitul net consolidat al grupului de leasing situandu-se la 2,3 milioane euro (IFRS). Diferenta pana la suma totala a fost data de profitul net realizat de celelalte doua companii cu rezultate consolidate in cadrul grupului, respectiv Raiffeisen Broker Asigurare-Reasigurare si Raiffeisen Leasing Moldova.

Distributia pe tipuri de active finantate in 2011 a fost astfel impartita: echipamentele au reprezentat 29%, vehiculele comerciale si autoturismele 65%, iar leasingul imobiliar 6%. Produsul de leasing a fost integrat in gama de produse a Raiffeisen Bank, forta de vanzare a bancii avand o contributie de 47% in totalul contractelor de leasing incheiate.

Citeste si:

"Pentru anul 2012, Raifeisen Leasing si-a stabilit ca principal obiectiv al activitatii sale maximizarea nivelului de satisfactie a clientilor, prin oferirea de produse diversificate si adaptate nevoilor acestora. Vom continua sa oferim suport financiar partenerilor nostri de business si, totodata, vom sustine afacerile viabile ale viitorilor parteneri" a afirmat Felix Daniliuc, director general al Raiffeisen Leasing.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania are reprezentare nationala, fiind prezenta in 15 mari orase din Romania. Raiffeisen Leasing ofera servicii de finantare completa prin leasing financiar, leasing operational si management de flota, acestea fiind accesibile prin toate agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.