UniCredit Tiriac Bank isi relanseaza oferta de ipotecare in lei

UniCredit Tiriac Bank isi relanseaza oferta de produse de creditare cu ipoteca in lei, dobanda urmand sa fie fixa in primii trei ani, indiferent de tipul imprumutului.

Din al patrulea an dobanda devine variabila – Robor 1 luna/ 3 luni/ 6 luni plus o marja de 4% - pentru creditele ipotecare sau Robor 1 luna/ 3 luni/ 6 luni alaturi de o marja de 5% pentru creditele de nevoi personale cu garantie imobiliara.

Astfel, pentru un credit de achizitie locuinta de 200.000 lei, acordat pe o perioada de 30 ani, DAE va fi 9,54% (dobanda fixa trei ani 8.3% apoi variabila 8.56% formata din Robor la 1 luna + marja fixa 4%), iar rata lunara va fi de 1.545 lei.

Comisionul de analiza dosar se ridica la 1.290 lei, comisionul lunar de administrare al creditului calculat la sold este de 0,05%, iar suma totala de plata la finele perioadei de creditare este de 579.983 lei.

Asigurarea de viata si opinia juridica sunt platite de catre banca, clientul avand de achitat costurile conexe cu evaluarea, taxele notariale, taxa de inscriere la AEGRM si asigurarea de imobil.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri