Raiffeisen Bank a lansat, luni, facilitatea de retragere de numerar de la terminalele EPOS instalate la comercianti. Noul serviciu, o premiera pentru Romania, este disponibil deocamdata in 18 magazine, a anuntat banca.

"Clientii care isi platesc cu cardul cumparaturile realizate la comercianti pot cere la casa retragerea unei sume de pana la 150 lei din cont, fara niciun comision. Aceasta suma va aparea pe bonul de casa, alaturi de cumparaturi", se arata intr-un comunicat al Raiffeisen Bank, citat de Mediafax.

Serviciul este disponibil in prezent in 18 magazine Angst si Carrefour Express din Bucuresti, Buftea si Otopeni, dar banca intentioneaza sa extinda facilitatea respectiva si catre alti comercianti interesati.

Raiffeisen Bank are circa 1,7 milioane de carduri active in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de credit. Reteaua de EPOS-uri a bancii a depasit 10.000 de unitati instalate la comercianti.

Parte a grupului austriac Raiffeisen, banca are 543 de agentii, care deservesc circa doua milioane de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 de companii mari s medii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cu 1 MIL. de conturi deschise, Revolut intra in top 10 pe carduri
Setari Cookie-uri