Bancpost, subsidiara locala a grupului elen EFG Eurobank, a lansat un credit de nevoi personale fara garantii, oferta de pret fiind personalizata in functie de profilul financiar al clientului, asa cum apare in Biroul de Credit.

„Recunoasterea individuala a fiecarui client este o caracteristica importanta a activitatii bancii si ea trebuie integrata nu numai la nivelul relationarii cu clientul in unitatile Bancpost, ci si in arhitectura produselor noastre. Produsul lansat furnizeaza aceasta recunoastere si cred ca astfel facem un pas inainte catre maturizarea pietei creditului in Romania. A merge inainte in aceasta piata inseamna a pune valoare pe istoricul de plata al clientului in sistemul bancar si pe relatia acestuia cu banca”, a aratat George Georgakopoulos, vicepresedinte executiv Bancpost.

Clientii pot imprumuta intre 500 si 10.000 euro (1.500 lei si 40.000 lei), pe o perioada cuprinsa intre un an si 5 ani.

De exemplu, pentru un credit de 15.000 lei pe 5 ani, dobanda variabila este de 10,9%, comisionul de administrare lunar 0,41%, rata lunara este de 387 lei, iar suma totala de rambursat este de 21.566 lei (DAE 17%).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Orange Money lanseaza creditul pentru telefoane, tablete si accesorii