Marfin Bank, subsidiara locala a grupului cipriot cu acelasi nume, ofera credite ipotecare in lei la o dobanda fixa de 7% in primul an, urmand ca aceasta sa devina variabila odata cu cel de-al doilea an al rambursarii.
Astfel, rata dobanzii variabile va fi formata din Robor la 3 luni alaturi de o marja fixa de 4,5%, in timp ce avansul minim este de 15%.

Totodata, clientii care isi vireaza salariul la banca vor beneficia de o reducere a marjei fixe cu 0,3 puncte procentuale.

Pentru un credit in valoare 200.000 lei, pe o durata de 35 de ani, rata lunara va fi 1.277,71 lei, calculata la dobanda fixa de 7%, urmata de o rata lunara de 1.612,73 lei, calculata la dobanda variabila de 9,33% pe an, DAE fiind 9,99%.

Pentru rambursarea creditului, Marfin Bank ia in considerare o serie larga de venituri, in afara de cele salariale, inclusiv cele din chirii, dividend sau contracte de management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri