Incepand din aceasta luna, Lucian Filip este noul director al departamentului de cercetare - dezvoltare din cadrul companiei de intermediere in asigurari Otto Broker si se va ocupa de generarea unor proiecte de dezvoltare complet noi pentru companie, unele dintre ele fiind si pentru piata de asigurari.
Lucian Filip vine la Otto Broker din pozitia de director adjunct al diviziei vanzari a Omniasig, pe care a ocupat-o in ultimii 2 ani.

Si-a inceput cariera in 2002 ca agent de asigurari. Din 2003, a activat in cadrul Omniasig VIG, unde a ocupat de-a lungul timpului pozitiile de inspector asigurari, director agentie, director sucursala si culminand cu pozitia de director adjunct al diviziei de vanzari. In aceasta functie, el a coordonat activitatea nationala a brokerilor in ceea ce priveste relatia acestora cu societatea de asigurari.

“Dupa o experienta de 10 ani in asigurari, din care aproape 8 ani in cadrul Omniasig, am decis sa ma alatur echipei Otto Broker. Imi propun sa initiem si sa derulam o serie de proiecte de dezvoltare a companiei, in special in zona de retail, dar nu numai. Intr-o prima instanta mi-am setat obiective in principal pe dezvoltarea retelei de vanzari si a vanzarilor directe realizate in mediul on-line. De asemenea, vom derula si un proiect care sa extinda serviciile oferite de companie si avem in vedere sa validam canale noi de distributie sau produse noi, inexistente acum pe piata”, a declarat Filip.

Infiintata in 2001 sub numele Total Advisor, compania de servicii de brokeraj de asigurari atat pe segmentul corporate, cat si in zona retail si-a schimbat denumirea in 2008 in Otto Broker.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri