Lucian Filip vine la Otto Broker din pozitia de director adjunct al diviziei vanzari a Omniasig, pe care a ocupat-o in ultimii 2 ani.

Si-a inceput cariera in 2002 ca agent de asigurari. Din 2003, a activat in cadrul Omniasig VIG, unde a ocupat de-a lungul timpului pozitiile de inspector asigurari, director agentie, director sucursala si culminand cu pozitia de director adjunct al diviziei de vanzari. In aceasta functie, el a coordonat activitatea nationala a brokerilor in ceea ce priveste relatia acestora cu societatea de asigurari.

“Dupa o experienta de 10 ani in asigurari, din care aproape 8 ani in cadrul Omniasig, am decis sa ma alatur echipei Otto Broker. Imi propun sa initiem si sa derulam o serie de proiecte de dezvoltare a companiei, in special in zona de retail, dar nu numai. Intr-o prima instanta mi-am setat obiective in principal pe dezvoltarea retelei de vanzari si a vanzarilor directe realizate in mediul on-line. De asemenea, vom derula si un proiect care sa extinda serviciile oferite de companie si avem in vedere sa validam canale noi de distributie sau produse noi, inexistente acum pe piata”, a declarat Filip.

Citeste si:

Infiintata in 2001 sub numele Total Advisor, compania de servicii de brokeraj de asigurari atat pe segmentul corporate, cat si in zona retail si-a schimbat denumirea in 2008 in Otto Broker.