Campania aniversara este disponibila in perioada 21 mai - 30 septembrie 2012, iar linia de credit poate fi folosita printre altele pentru plata furnizorilor, a taxelor, salariilor si refinantarea altor linii de credit.

Potrivit bancii, clientii au acces la descoperit de cont in baza rulajului potential, iar preaprobarea acestui produs se face in 10 minute de la depunerea cererii.

„Creditul de refinantare are avantajul unei maturitati extinse de pana la 10 ani. Clientii persoane juridice cu profesii liberale beneficiaza de un pachet de servicii care cuprinde atat finantare cu garantiile flexibile, cat si servicii bancare, cu reduceri speciale si dobanda pentru sumele din contul curent. Iar pentru clientii noi care efectueaza plati internationale regulate, transferurile in euro catre firme din zona Uniunii Europene au un cost de numai 10 Euro pe transfer pana la sfarsitul anului”, se arata in comunicatul ProCredit Bank

Clientii cu activitate in agricultura au acces la finantare pentru orice investitie necesara exploatatiei agricole cu pana la 10 rate 0 intr-un an. Creditul AgroInvest permite finantarea integrala a proiectului de investitii in agricultura, pe o perioada de maxim 15 ani.

Citeste si:

Pentru achizitionarea de utilaje, ProCredit Bank ofera clientilor posibilitatea garantarii doar cu utilajul achizitionat prin creditul ProEchipamente. Se pot plati, de asemenea, numai doua rate pe an (capital si dobanda), iar maturitatea creditului poate ajunge pana la 7 ani.

Pentru clientii persoane fizice, ProCredit Bank ofera facilitati de economisire, prin depozitele aniversare pe 10 luni, care aduc o dobanda fixa de 4% pe an pentru euro si de 6,5% pe an pentru lei.

ProCredit Bank Romania a fost infiintata in 2002 si este rezultatul unui parteneriat intre BERD, IFC, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.