Prin acest tip de finantare, clientii care au un istoric de tranzactionare cu banca pot accesa in orice moment sume de bani intr-o anumita limita aprobata, pentru acoperirea deficitului de capital de lucru curent.

Facilitatea de overdraft se acorda in lei, nu necesita garantii materiale, iar aprobarea se face rapid, in 2 zile lucratoare.

Produsul completeaza si gama variata de facilitati de credit oferite de banca pentru segmentul intreprinderilor mici si PFA. Mai mult, pana la 31 iulie, clientii care acceseaza o facilitate de overdraft se bucura de gratuitate la comisioanele legate de facilitate si de una dintre cele mai competitive dobanzi.

Citeste si:

“Am lansat anul trecut pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium, iar interesul pentru acestea in randul clientilor nostri a fost peste asteptari. Avem confirmarea ca strategia bancii bazata pe relationare cu clientul si nu pe produs, este cea potrivita. Overdraftul a venit ca o completare fireasca fiind cea mai flexibila facilitate de credit din gama noastra de produse de finantare adresate micilor intreprinzatori. Segmentul este in atentia Bancpost si lucram in continuare la imbunatatirea serviciilor adresate celor care practic constituie motorul economiei romanesti si angajeaza jumatate din forta de munca din sectorul privat”, a declarat Ana Cernat, director executiv al diviziei Companii Mici si PFA.

Pachetele tranzactionale Basic, Star si Premium acopera diverse profile de business si sustin performanta companiilor mici printr-o oferta preferentiala, adaptata etapei de dezvoltare si specificului financiar ale fiecarui client.