Peter Weiss (foto sus) a preluat functia de director general al bancii la 1 ianuarie 2011.

"In ultimii 8 ani, domnul Hassiotis (foto jos) a fost Country CEO si CEO al Postbank, in Bulgaria. Inainte de mandatul sau la Postbank, domnul Hassiotis a fost Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al General Bank in Grecia si viceguvernator si vicepresedinte al Consiliului de Administratie a Bancii Agricole a Greciei (Agricultural Bank). Anterior, el a ocupat pozitia de Country Manager al Grupului Barclays si CEO al bancii Barclays in Grecia. De asemenea, el a lucrat timp de 17 ani pentru Citibank in Statele Unite, Arabia Saudita, Venezuela, Costa Rica si Grecia. Mai inainte, el a detinut functii de conducere executiva la Mellon Bank din Pittsburgh, SUA si Londra, Marea Britanie", se arata intr-un comunicat transmis de Bancpost.

Postbank este controlata de Eurobank EFG, care detine Bancpost.

Citeste si:

Grupul EFG Eurobank a inregistrat anul trecut in Romania pierderi de 25,1 milioane de euro, dupa un profit net de 15,8 milioane de euro in 2010, potrivit datelor publicate in luna aprilie.

Pe piata romaneasca, EFG Eurobank controleaza Bancpost si mai multe companii, intre care EFG Retail Services IFN, EFG Eurobank Finance - Romania, EFG Eurobank Securities - Romania, EFG Eurobank Leasing, EFG Eurobank Property Services, EFG IT Shared Services, EFG Eurolife Asigurari Generale si EFG Eurolife Asigurari de Viata.