Peste 200 de companii din Grecia, Ungaria, Moldova, Polonia, Romania, Rusia si Turcia, care opereaza in domenii ca produse alimentare si bauturi, materiale de constructii, materiale plastice, produse chimice, produse farmaceutice si cosmetice, se vor intalni in Bucuresti, in zilele de 11 si 12 iunie, in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente comerciale regionale, “GO INTERNATIONAL”.

Acesta este un program inovativ de cooperare comerciala multilaterala initiat de grupul Eurobank EFG impreuna cu importante asociatii comerciale elene, cu scopul de a crea o retea puternica si cuprinzatoare de contacte pentru promovarea comertului in regiunea extinsa sud-est europeana.

Companiile participante au avut posibilitatea de a isi alege tipul si numele companiilor cu care doresc sa se intalneasca, astfel ca prin intalnirile bilaterale prestabilite vor fi puse bazele unor noi contacte de afaceri si acorduri comerciale importante.

La eveniment vor participa printre altii Lucian Isar(Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Guvernul Romaniei), Constantine A. Papadopoulos (Secretar General pentru Relatii Economice Internationale si Cooperare in vederea Dezvoltarii, Ministerul Afacerilor Externe, Republica Elena), Florin Pogonaru (Presedinte, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania– AOAR), Ana Maria Mihaescu (Seful Misiunii Corporatiei Financiare Internationale in Romania– IFC), Stavros Ioannou (Director General Operatiuni, Tehnologie si Organizare la nivel de Grup si Director General Interimar pentru Activitatile Internationale, Eurobank EFG), Mihai Bogza (Presedinte Consiliu de Administratie, Bancpost) si Alkiviadis Kalabokis (Presedinte, Asociatia Exportatorilor din Creta).

Evenimentul “GO INTERNATIONAL” din Bucuresti este cel de al 3-lea dintr-o serie de astfel de initiative, urmand celor sustinute in Cipru si Serbia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Țările europene care îşi relaxează de luni restricţiile
Setari Cookie-uri