12 Iunie 2012

OTP Bank a lansat o gama de servicii e-commerce



OTP Bank Romania a lansat o gama de servicii e-commerce, destinate companiiilor care comercializeaza produse si servicii prin internet, dar si municipalitatilor, pentru incasarea on-line a taxelor si impozitelor locale.

Astfel, clientii pot beneficia de compatibilitate cu standardele 3D Secure furnizate de Visa (Verified by Visa) si MasterCard (MasterCard Secure Code), pentru limitarea riscului de frauda prin card, decontarea tranzactiilor on-line in termen de 1 zi lucratoare de la autorizarea acestora si de comisioane reduse care sa sustina dezvoltarea comertului pe internet, dar si o mai buna incasare a taxelor si impozitelor locale de catre municipalitati.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.



Citeste si