Clientii Credit Europe Bank pot plati in 9 rate fara dobanda serviciile din reteaua Regina Maria

Turcii de la Credit Europe Bank ofera posesorilor de carduri de credit CardAvantaj posibilitatea de a achita serviciile din reteaua privata de sanatate Regina Maria in 9 rate lunare fara dobanda.

Astfel, detinatorii de CardAvantaj vor beneficia de toata gama de servicii medicale oferite de partener, inclusiv de cele ale unui nou spital dedicat sanatatii femeii si copilului, intr-un sistem de plata ce permite utilizarea a pana la 9 rate lunare fara dobanda.

“Ne preocupa sa oferim un acces cat mai extins la servicii prin intermediul CardAvantaj, iar acest parteneriat completeaza un segment de interes atat pentru clientii nostri, posesori de carduri, cat si pentru publicul larg. Cred ca flexibilitatea sistemului de rate fara dobanda CardAvantaj si posibilitatea de a alege numarul de rate in care se plateste serviciul ofera o gama larga de optiuni oricarui potential pacient care doreste sa beneficieze de serviciile medicale Regina Maria”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

Plata prin intermediul CardAvantaj in rate cu dobanda zero este disponibila in toate unitatile retelei Regina Maria din Bucuresti si Brasov si acopera toate serviciile medicale incluzand consultatii, analize de laborator si imagistica, chirurgie, interventii de obstetrica-ginecologie, nastere, recoltare, precum si altele.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri