Provident are un nou director general

Provident Financial Romania are un nou director general, in persoana lui Ivo Kalik, dupa ce Russell Johnsen, care in ultimii trei ani si jumatate a condus activitatea companiei, a preluat aceeasi functie la sucursala din Cehia si Slovacia.

Ivo Kalik are o experienta de peste 15 ani in Provident si, in ultimii ani, a condus operatiunile din regiunea Guadalajara in Mexic. Inainte de activitatea din Mexic, Ivo a ocupat diverse pozitii in departamentul de operatiuni din Provident Cehia si a condus departamentul de operatiuni din Slovacia la momentul extinderii companiei pe aceasta piata.

Ulterior, acesta a avut o functie de conducere in cadrul aceluiasi departament din cadrul Provident Financial Marea Britanie.

„In primele sase luni din acest an am continuat sa investim in extinderea operatiunilor in zone noi si in dezvoltarea oamenilor nostri. Vom continua sa ne concentram pe o crestere sustenabila, sa acordam imprumuturi intr-un mod responsabil si sa oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri”, a declarat Ivo Kalik, directorul general al Provident Financial Romania.

Compania de credite de consum a inregistrat in primul semestru din acest an o crestere de 17% a numarului de clienti comparativ cu prima jumatate a lui 2011, in timp ce valoarea imprumuturilor emise a crescut cu 11%.

Provident Financial Romania a emis in prima jumatate a acestui an imprumuturi cu o valoare totala de peste 49 milioane de euro, in timp ce veniturile companiei au atins aproape 34 milioane de euro.

Provident a deschis in primele sase luni puncte de lucru in Baia Mare, Satu Mare, Vaslui, Miercurea Ciuc si alte orase mai mici, ca parte a unor investitii de peste 30 de milioane de euro, programate de companie pentru acest an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri