ProCredit Bank a reinnoit conventia de finantare cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), astfel ca din luna august 2012, banca ofera finantare pentru beneficiarii de subventii primite prin APIA. in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS).

Facilitatea de finantare este disponibila atat pentru clientii care au optat deja sa incaseze subventia de la APIA. intr-un cont curent deschis la ProCredit Bank, cat si pentru clientii noi.

Produsul pus la dispozitia beneficiarilor de subventii APIA este o linie de credit cu maturitate maxima pana la data de 30 iunie 2013, data limita pentru incasarea ultimelor transe de catre agricultori, prin intermediul agentiei de plati.

Valoare maxima care poate fi acordata de catre banca este de 90% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA., o crestere fata de anul trecut cand valoarea finantarii in baza subventiior in baza schemei unice de plata nu putea depasi 80%.

ProCredit Bank accepta garantii flexibile pentru acordarea finantarii (cesiune de creanta pe sumele incasate de la APIA. sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata). In plus, solicitantii pot beneficia de garantia oferita de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi pana la 80% din valoarea liniei de credit acordate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Piata auto va depasi 200.000 de unitati anul acesta