Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), liderul pietei de asigurari dupa subscrieri la sfarsitul primelor sase luni, a lansat o asigurare privata de sanatate, intitulata Omnisana, care include servicii de sanatate multiclinic si accesul la o gama vasta de specializari medicale.
In polita Omniasig sunt incluse examinari medicale, servicii ambulatorii paraclinice, servicii clinice ambulatorii de specialitate, stomatologie, transport medicalizat/ asistat, urgente, inclusiv proceduri de diagnosticare, spitalizare de zi, spitalizare continua si transport nemedicalizat. Asigurarea privata de sanatate dispune, de asemenea, de peste 500 de furnizori de servicii de sanatate

Omnisana poate fi incheiata atat individual (persoane fizice) cat si la nivel de grup ( persoane juridice). Produsul este structurat pe trei planuri de acoperire, iar pentru persoane juridice contine o componenta de medicina a muncii, eliminand astfel acest cost pentru companiile asigurate.

Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul Omniasig. Compania a subscris in primele sase luni din acest an prime brute in valoare de 548,9 milioane de lei, conform datelor Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR).

La inceputul lunii mai, BCR Asigurari a incheiat procesul de fuziune cu Omniasig si a preluat denumirea si emblema societatii absorbite. Primele subscrise de cele doua companii au insumat anul trecut 1,2 miliarde de lei, peste rezultatul consemnat de Astra, liderul pietei in 2010 si 2011, care a raportat prime de 1,01 miliarde de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri