Millennium Bank vrea sa atraga mai multi clienti cu salariile la banca

Millennium Bank ofera clientilor noi un depozit cu maturitatea la cinci luni la o dobanda de 6% pe an, dar si un bonus de 3% din suma depusa in cazul in care persoana isi deschide si un cont de salariu la banca.

In cazul in care la depozit este alaturat un cont curent, bonusul este de 1,5%. Totodata, Millennium Bank va rasplati cu un bonus de 200 de lei persoanele fizice care devin clienti si deschid un cont de salariu la banca.

Promotiile din cadrul campaniei vin in contextul in care institutia de credit a implinit 5 ani de la lansarea pe piata romaneasca.

Campania are in centru pachetul cont de salariu care ofera, printre altele, zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de la ATM-urile Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la ATM-urile altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile internet banking si call center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit.

In plus, prin facilitatea Card cu Bani Inapoi, cardul de debit atasat contului de salariu returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Măsurile pentru redresarea sectorului agricol și industria agro-alimentară
Setari Cookie-uri