UNIQA Asigurari de Viata l-a numit pe Wolf-Cristoph Gerlach (33 de ani), incepand cu data de 1 octombrie anul curent, in calitate de membru in Directoratul societatii si Chief Operation Officer (COO), pozitie din care va fi responsabil de administrarea portofoliului de proiecte si de toate procesele din companie.
“Am venit cu entuziasm in Romania, pentru ca aici piata de asigurari de viata este la inceput si intentionam sa implementam know-how-ul grupului in toate proiectele si procesele noastre. Avem un plan de dezvoltare pe termen lung, care include investitii si obiective clare, ceea ce arata angajamentul nostru pentru piata romaneasca”, a declarat Wolf-Cristoph Gerlach (foto).

Astfel, echipa de conducere a UNIQA Asigurari de Viata va fi formata din Remus Lapusan, presedinte Directorat; Paul Cazacu, vicepresedinte Directorat si Wolf-Cristoph Gerlach, membru Directorat.

Originar din Graz, Austria, Gerlach a studiat acolo administrarea afacerilor si activeaza in sectorul asigurarilor din 2004. S-a alaturat Grupului UNIQA in 2008, dupa ce a ocupat diverse pozitii in Austria si in strainatate ca executive assistant, manager de proiecte internationale si manager regional pe 12 tari din Europa Centrala si de Est, pe segmentul de asigurari de bunuri.

In cadrul Grupului, a fost responsabil timp de doi ani de imbunatatirea proceselor de bancassurance in Europa Centrala si de Est, din pozitia de Area Manager, iar in 2010 a preluat departamentul de proiecte strategice ale CEOului grupului, avand ca principal obiect monitorizarea si coordonarea strategiei pe termen lung a grupului, denumita UNIQA 2.0.

UNIQA Group a inceput in mai 2011 o repozitionare strategica pe termen lung, implementand sistematic programul acestei strategii. UNIQA Group se concentreaza pe businessul de baza – asigurarile – pe pietele din Austria si Europa Centrala si de Est.

Grupul intentioneaza sa isi dubleze numarul de clienti, de la 7,5 milioane la 15 milioane pana in 2020, si sa isi majoreze profitul inainte de taxe cu pana la 400 de milioane de euro comparativ cu 2010.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri