De ce sa vii la conferinta "Bancile in noua economie": 10 motive

Wall-Street.ro te invita la conferinta „Bancile in noua economie”, pentru a afla cat de importanta este tehnologia pentru apropierea clientilor in zona bancara, alaturi de multe alte subiecte. Publicatia business va organiza joi una dintre cele mai importante conferinte din zona de banking din aceasta toamna. Vezi de ce TREBUIE sa fii prezent(a).

1. Lucrezi in industria bancara, in managementul departamentelor de produs, marketing, vanzari sau IT? Trebuie sa vii la aceasta conferinta pentru a afla cele mai noi tendinte din piata de online si mobile banking dar si ce ne rezerva viitorul la acest capitol.

2. Ai posibilitatea de a asculta si a discuta cu manageri mari din companii si organizatii precum Orange Romania, PwC, Simplus, Western Union, Mastercard, Romsys sau Grapefruit.

3. Alaturi de tine, in sala, vor fi nu doar “alti oameni” ci potentiali colaboratori. Networking-ul va fi, in mod clar, un punct forte al conferintei „Bancile in noua economie”

4. Poti afla care sunt inovatiile “hot” in mobile banking-ului din Romania.

5. Vei afla cum se pozitioneaza domeniul local de mobile banking in contextul european de la un consultant PwC. Andrei Cretu vine la conferinta cu un studiu in premiera din aceasta zona.

6. Vei afla cele mai fresh detalii despre tehnologia NFC, testata de Orange si una din cele mai interesante tendinte globale.
7. De la Dan Boabes, CEO Simplus, iti va prezenta cum se pot Eficientiza operatiunile prin comunicatii multiprotocol.

8. Vom descoperi impreuna cum trebuie sa adoptam inovatia in acest segment, de la Ana - Maria Bogdan, managing partner Grapefruit.

9. Poti afla mai multe detalii despre serviciile de transfer de bani in era digitala, de la reprezentantul Western Union.

10. Vom vedea impreuna cum se pot crea relatii puternice cu clientii, prin loializare, de la country managerul MasterCard si vom afla noutati exista pe zona de solutii informatice in zona bancara, de la Romsys.

Lucrezi in mediul bancar, in managementul departamentelor de marketing, produs, vanzari sau IT? Wall-Street te invita la conferinta "Bancile in noua economie".

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri