"Divizia Pentru Medici a propulsat banca pe pozitia de lider al pietei privind finantarea domeniului medical, prin plasamente totale de peste 820 de milioane de lei", se arata intr-un comunicat al institutiei de credit, citat de Mediafax.

Divizia ofera, prin cei 80 de specialisti, consultanta specializata pentru achizitiile de echipamente medicale, avand zece sedii dedicate colaborarii cu reprezentantii comunitatii medicale, in orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Craiova, Oradea, Galati, Constanta si Brasov.

Institutia de credit are peste 20 de produse dedicate medicilor specialisti, rezidenti si tehnicieni dentari.
Banca Transilvania a raportat pentru primele noua luni din acest an un profit net de 265,43 milioane lei (59,8 milioane euro), cu 30% mai mare fata de aceeasi perioada din 2011, iar activele au crescut cu 12% fata de decembrie anul trecut, la 29 miliarde lei.

Citeste si:

Veniturile operationale ale bancii au urcat cu 13%, la 1,15 miliarde lei, trendul ascendent fiind determinat de cresterea cu 38% a veniturilor din operatiuni financiare, cu 10% a veniturilor nete din comisioane, si, respectiv, cu 9% a veniturilor nete din dobanzi.

Cheltuielile nete cu provizioanele din activitatea de creditare au crescut mai accentuat, cu 42%, la 277,62 milioane lei.