Raiffeisen Leasing a lansat un produs pentru IMM, cu finantare de la BEI

Raiffeisen Leasing a lansat un nou produs de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM), pentru achizitia de vehicule si echipamente noi, in urma incheierii acordului de imprumut cu Banca Europeana de Investitii (BEI), in valoare de 15 milioane de euro.

Noua solutie de finantare a Raiffeisen Leasing ofera costuri reduse fata de conditiile standard, avand o marja de dobanda de 4,95% si taxa de administrare de 1,85%, si este valabila pentru achizitia de vehicule si echipamente noi.

"Am lansat acest produs pentru a incuraja si sustine mediul antreprenorial, oferind clientilor acces la o solutie de finantare adecvata nevoii de crestere a unor afaceri viabile pentru sectorul IMM care, in opinia noastra, reprezinta una dintre cele mai la indemana solutii de relansare a economiei", a declarat Felix Daniliuc (foto), director general Raiffeisen Leasing.

Noul produs de finantare este disponibil atat direct, la sediile Raiffeisen Leasing, cat si prin cele 539 de agentii Raiffeisen Bank din tara.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania are reprezentare nationala, fiind prezenta in 15 mari orase din Romania. Raiffeisen Leasing ofera servicii de finantare complete, acestea fiind accesibile prin toate agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri