Libra Internet Bank a lansat mai multe produse dedicate mediatorilor

Libra Internet Bank a lansat o serie de produse bancare dedicate mediatorilor din Romania, in contextul modificarilor legislative in acest domeniu.

Printre acestea, se numara facilitati de creditare cu garantii accesibile, depozite cu bonus la dobanda, carduri business si de salarii, precum si acces gratuit la internet banking.

Pentru birourile de mediatori care isi incep activitatea sau doresc sa isi dezvolte afacerea, Libra Internet Bank ofera un credit la care nu sunt necesare garantii reale pentru sume de pana la 30.000 lei.

Nu se solicita avans decat in anumite cazuri, in functie de valoarea garantiilor si structura creditului. Se iau in calcul incasarile biroului, si nu profitul. Destinatia acestui credit este finantarea activitatii curente pe o perioada de maxim 7 ani sau finantarea unor investitii pentru maxim 25 ani (cu posibilitatea unei perioade de gratie de 6 luni numai la investitii).

Creditul START-UP dedicat birourilor de mediatori care nu inregistreaza venituri de cel putin 6 luni, poate avea ca destinatie finantarea activitatii curente pentru maxim 10 ani sau a investitiilor pentru maxim 25 ani, avansul nefiind necesar decat in anumite cazuri, in functie de valoarea garantiei.

Birourile de mediatori, mediatorii ca persoane fizice si membrii familiilor lor beneficiaza de dobanzi speciale la depozite. Libra Internet Bank le acorda acestora un bonus de 0,5% fata de dobanzile standard la depozitele in lei constituite la termen, cu dobanda fixa platita la scadenta depozitului, in procent de la 5,5% p.a. la 1 luna pana la 6,5% p.a. la 12 luni.

Nu se platesc comisioane la deschiderea contului curent, la crearea depozitului si la restituirea depozitului dupa prima scadenta. Suma minima pentru contul de depozit este de 100 lei, iar dobanda de cont curent este 0,10% p.a. Pentru depozite in euro, banca acorda un bonus de 0,25% fata de dobanzile standard.

Libra Internet Bank este prima institutie bancara din Romania care a creat produse dedicate profesiilor liberale, incepand din 2004 cu produse pentru sectorul medical, apoi din anul 2005 largindu-si succesiv portofoliul, cu produse pentru avocati, notari, executori judecatoresti, contabili, arhitecti, psihologi, farmacisti, specialisti IT, practicieni in insolventa si, recent, mediatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri