19 Februarie 2013

Safety Broker a intermediat cu 60% mai multe prime in 2012



Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decat la nivelul anului 2011, depasind astfel cu circa 6 milioane euro obiectivele anuntate.

Din totalul subscrierilor realizate in 2012, politele de raspundere civila auto (RCA) reprezinta circa 22,5 milioane euro, in timp ce subscrierile aferente asigurarilor auto CASCO s-au ridicat la 8,3 milioane euro.

"A fost un an al recordurilor pentru Safety Broker din toate punctele de vedere: cresterea business-ului, dezvoltarea retelei teritoriale care acum acopera intreaga tara, consolidarea echipei de management, a fortei de vanzare, lansarea proiectului online goya.ro s.a.m.d.. De altfel, am inceput in forta si anul 2013, in care ne propunem sa crestem cu cel putin 22% intermedierile de asigurari", a declarat Viorel Vasile (foto), managing partner al Safety Broker.

Ca si strategie de dezvoltare, in 2013, Safety Broker si-a propus sa lanseze noi platforme online si, de asemenea, sa atraga mai multi clienti corporate - companii de talie medie si mare - prin intermediul unei noi divizii create, Safety Corporate, care va fi lansata in perioada 22-24 martie 2013.

Safety Broker este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare independenti cu capital local ce opereaza in Romania si dispune in prezent de o retea teritoriala de sucursale si agentii in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Targu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara.



Citeste si