Credit Europe Bank a lansat doua oferte noi pentru IMM

Credit Europe Bank a lansat doua oferte noi pentru clientii intreprinderi mici si mijlocii (IMM), respectiv pachetul „Cont Nou” si posibilitatea negocierii dobanzii la depozitele mai mari de 50.000 euro sau de 200.000 lei.

Prin intermediul pachetului „Cont Nou” clientii noi IMM beneficiaza de deschiderea gratuita a contului curent si de comision zero de administrare in primele 6 luni. In plus, daca clientii opteaza si pentru oferta E-discount IMM, acestia vor primi reduceri de comisioane de pana la 100% pentru operatiunile derulate prin intermediul platformei de internet banking.

Credit Europe Bank vine si cu o noua oferta adresata IMM-urilor care aleg sa isi constituie si depozite. Unul dintre beneficii se aplica depozitelor mai mari de 50.000 euro sau de 200.000 lei, ale caror titulari vor avea posibilitatea sa-si negocieze rata dobanzii.

Totodata, comisioanele de administrare si de depunere numerar sunt zero pe toata durata mentinerii depozitelor, iar deschiderea de cont este scutita de orice comision. In plus, ca si in cazul pachetului Cont Nou (New Account), clientii care utilizeaza serviciul de internet Banking prin optiunea E-discount IMM vor fi scutiti cu pana la 100% de comisioane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri