BRD-Groupe Societe Generale, in calitate de aranjor principal mandatat, a semnat un contract de imprumut sindicalizat in valoare de 145 milioane lei, pe o durata de 2 ani, cu societatea Energomontaj, in scopul finantarii activitatilor si garantarii proiectelor dezvoltate de aceasta societate.

Energomontaj, societate romaneasca cu capital integral privat, are ca domeniu principal de activitate montajul si punerea in functiune a centralelor electrice si a echipamentelor aferente acestora.

Datorita calitatii activitatii si experientei acumulate, Energomontaj activeaza si in strainatate, fiind cunoscuta pe trei continente, Europa, Africa si Asia.

Consortiul bancar a fost compus din BRD, in calitate de aranjor principal mandatat, agent de garantie si banca emitenta cu o participare de 33,4 milioane lei, Banca Romaneasca - membra a Grupului National Bank of Greece, cu o participare de 44 milioane lei, Bancpost, cu o participare de 40,5 milioane lei si Volksbank Romania - parte a Österreichische Volksbanken - AG, cu o participare de 27,1 milioane lei.

Documentatia creditului sindicalizat si asistenta juridica au fost asigurate de casa de avocatura Clifford Chance Badea.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Guvernul a aprobat un ajutor de salvare pentru TAROM